Mine forventninger

Jeg hedder Andreas Frederik Rune Wentoft, er 20 år og kommer fra Kalundborg. Jeg har boet siden studiestart og er så småt ved at falde til. I min fritid spiller jeg guitar, hænger ud med venner og læser. Indtil for nylig brugte jeg også tid på at lave lokal-TV med ComingUp, Men bestemte mig for at jeg hellere ville prøve radio på andet semester.

Undervisningsforløbet her på andet semester har jeg glædet mig meget til, fordi vi ikke bare skal tilegne os nye evner længere, men også forfine dem vi har. Jeg prøver til gengæld også at gå til tingene uden at gøre mig for mange tanker om dem. Jeg synes det er nemmere at være åben overfor nye ting, hvis man tager dem, når de kommer. Jeg har forberedt mig på andet semester ved at læse i pensumbøgerne, og så er jeg også begyndt på “Virkelighedens fortællere,” som vi fik med i den sidste bogpakke.

Når det kommer til gruppearbejde, vil jeg nok sige, at det jeg bedst bidrager med er ideer og måske at kunne lave sjov. Begge ting handler jo lidt, om øjnene der ser, da en god ide og humor er subjektive størrelser. Ellers synes jeg, at jeg er god til at være imødegående og snakke med nye mennesker, også med hensyn til interviews osv.

Det virker underligt at sætte et tal på et ambitionsniveau. Jeg er på skolen fordi jeg gerne vil være journalist. Jeg vil gerne være den bedste journalist, jeg kan være. Det må vel betyde 10? Forløbet bliver nok udfordrende og får forhåbentligt skubbet mine grænser, hvilket jeg ser frem til.

Jeg synes, jeg står stærkest i interviewsituationer og ideudvikling. Jeg tror, det med interviewet er fordi, at jeg meget sjældent får det ubehageligt af stilhed eller svære spørgsmål. Jeg har svært ved at bedømme mine egen skrivestil, men jeg har fået at vide, at det i hvert fald går den rigtige retning, så på det område er jeg rimelig tilfreds. Jeg står nok svagest i planlægning. Jeg har tendens til at være ustruktureret, hvilket bliver et endnu større problem når aftaler falder igennem. Det er helt klart også der, jeg regner med at udvikle mig mest. men generelt håber jeg da at blive bedre på alle punkter, det er derfor, jeg er her.

forbedring kommer selvfølgelig ikke af sig selv, det ved jeg godt. Jeg tror min fremgangsmåde bliver den samme som sidste semester. Læs hvad der skal læses, mød op til timerne og skriv opgaverne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *